Αλλαγή ωραρίου προσέλευσης των πολιτών στις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Αλλαγή ωραρίου προσέλευσης των πολιτών στις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, από Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου, αλλάζουν οι ώρες εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, από Δευτέρα (16/3) έως και (31/3) η είσοδος για το κοινό στις υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου, εκτός των ΚΕΠ, θα πραγματοποιείται αυστηρά από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 09:00 έως 12:00.

Συστήνεται, δε, η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου είναι δυνατόν, να γίνεται  και με τη χρήση ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων και την παραλαβή εγγράφων ή πιστοποιητικών.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι παρατείνεται (ΦΕΚ 55-11/03/2020, αρ.10 παρ.4), η προθεσμία υποβολής αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης τ.μ. των ακινήτων έως 30/06/2020.

Η λήψη επιπρόσθετων μέτρων πρόληψης κρίνεται επιβεβλημένη για την προστασία της υγείας των δημοτών αλλά και των εργαζομένων, σημειώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet