Ανάρμοστη συμπεριφορά εκπαιδευτικών σε σχολεία του Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ανάρμοστη συμπεριφορά εκπαιδευτικών σε σχολεία του Χαλανδρίου

Για ανάρμοστη συμπεριφορά εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε σχολεία του Χαλανδρίου απέναντι σε μαθητές και γονείς τους κάνει λόγο η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου, λέγοντας ότι, αν και θεωρεί ότι είναι «μεμονωμένα περιστατικά», ωστόσο είναι αποδοκιμαστέα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της, η Ένωση αναφέρει:

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ενημερωθεί είτε άμεσα είτε έμμεσα για περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου μας εις βάρος και μαθητών και γονέων μαθητών. Θεωρούμε ότι τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένα και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντριπτική πλειονότητα των εκπαιδευτικών των Σχολείων του Δήμου μας.

Όμως αισθανόμαστε την υποχρέωση απέναντι σε όλους να εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας όποτε εκδηλώνονται τέτοια περιστατικά και να τα αποδοκιμάζουμε.

Πρώτιστο μέλημα και καθήκον όλων μας θα πρέπει να είναι η διατήρηση της ηρεμίας και της υπευθυνότητας στη σχολική κοινότητα και η εξάλειψη, εν τη γενέσει τους, τέτοιων συμπεριφορών που δεν αρμόζουν με την παιδεία και τον πολιτισμό που επιθυμούμε όλοι μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet