Για τα θέματα του Χαλανδρίου συζήτησαν τα μέλη της Ομάδας Πολιτών 74+
Κοινωνία

Για τα θέματα του Χαλανδρίου συζήτησαν τα μέλη της Ομάδας Πολιτών 74+

Τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους για την πόλη συζήτησαν τα μέλη της Ομάδας Πολιτών Χαλανδρίου 74+ την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Η Ομάδα Πολιτών Χαλάνδρι 74+ αναφέρει σχετικά:

«Τα μέτρα για την πανδημία χαλάρωσαν, η εστίαση πλέον λειτουργεί κανονικά, βοήθησε κι ο καιρός και τα μέλη της Ομάδας Πολιτών Χαλάνδρι 74+ συναντήθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου, σε παραδοσιακή ταβέρνα του Χαλανδρίου.

Δεν υπήρξαν “επίσημοι”, “προσφωνήσεις” ή “πολιτικό marketing”. Συγκεντρώθηκε μία μεγάλη παρέα φίλων που ήπιε ένα κρασί και θυμήθηκε τα παλιά. Συζήτησε όμως και για τα καινούρια και εκφράστηκαν οι αγωνίες, οι προβληματισμοί και οι απόψεις των μελών της Ομάδας, τόσο για την αγαπημένη μας πόλη το Χαλάνδρι όσο και για τη γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση.

Η Ομάδα Πολιτών Χαλάνδρι 74+ είναι ενωμένη, δυνατή και ενεργή και, όταν κρίνεται απαραίτητο, θα παρεμβαίνει για να επισημάνει λάθη και παραλείψεις των αρμοδίων ώστε να βελτιώνεται η καθημερινότητά μας.

Μέχρι την επόμενη συνάντηση θα θυμόμαστε τη φράση του Γάλλου μουσικού Georges Brassens που αναφέρει πως “Το καλύτερο κρασί δεν είναι απαραίτητα το πιο ακριβό, αλλά αυτό που μοιραζόμαστε”. Καλό καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet