Γ. Κουράσης προς μαθητές πανελλαδικών εξετάσεων: Είστε ήδη μεγάλοι νικητές
Κοινωνία

Γ. Κουράσης προς μαθητές πανελλαδικών εξετάσεων: Είστε ήδη μεγάλοι νικητές

Ο τέως δήμαρχος Χαλανδρίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, Γιώργος Κουράσης, απευθύνει μήνυμα στους μαθητές και μαθήτριες που ρίχνονται σήμερα στη «μάχη» των πανελλαδικών εξετάσεων, σημειώνοντας:

Ευχόμαστε σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, που ξεκινάτε τη μεγάλη προσπάθεια στις πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Είστε ήδη μεγάλοι νικητές ειδικά τη φετινή χρονιά, που η προσπάθειά σας έγινε με τις πιο αντίξοες συνθήκες εν μέσω της πανδημίας. Κάθε εξεταστική διαδικασία απαιτεί κόπο, επιμονή και προσωπικές θυσίες, πόσο μάλλον η φετινή όπου αντιμετωπίσατε και την περιπέτεια του κορωνοϊού.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας. Είναι ωστόσο μία από τις ευκαιρίες που θα συναντήσετε μπροστά σας και βέβαια όχι η τελευταία.

Με αυτή την σκέψη, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να παραμείνετε ασφαλείς, να λάβετε μέρος στις εξετάσεις με ηρεμία, εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο σας. Έτσι η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς σας είχατε συμπαραστάτες τους γονείς και κηδεμόνες σας, που σας στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους και τους καθηγητές σας, που σε «μη κανονικές» συνθήκες στάθηκαν παραγωγικά δίπλα σας.

Σας εύχομαι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet