Γ. Κουράσης: Το Χαλάνδρι να πρωτοστατήσει στον εμβολιασμό των Χαλανδραίων – Σύσταση «Ομάδας αντιCOVID»
Κοινωνία

Γ. Κουράσης: Το Χαλάνδρι να πρωτοστατήσει στον εμβολιασμό των Χαλανδραίων – Σύσταση «Ομάδας αντιCOVID»

Σειρά προτάσεων κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, πρ. δήμαρχος Χαλανδρίου, Γ. Κουράσης, για την ενεργοποίηση του Δήμου στην «εθνική», όπως τη χαρακτήρισε, προσπάθεια του εμβολιασμού των συμπολιτών μας.

Βάζοντας ως σύνθημα «Χαλάνδρι: Πρότυπο υγιούς – καθαρού Δήμου», πρότεινε σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. τη σύσταση διαδημοτικής «Ομάδας αντιCOVID» που στόχο θα έχει την εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε, σε συνεργασία με ειδικούς, προσωπικότητες του Δήμου και φορείς να επιτύχουν στο Χαλάνδρι τη μεγιστοποίηση του αριθμού των εμβολιασμένων.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κουράσης πρότεινε:

Η διαδημοτική «Ομάδα αντιCOVID»:

  1. Να δρομολογήσει, υλοποιήσει και παρακολουθήσει δράσεις που θα έχουν αποκλειστικό σκοπό να πεισθούν οι ανεμβολίαστοι Χαλανδραίοι να εμβολιαστούν.
  2. Να προσεγγίσει προσωπικότητες της πόλης που μπορεί να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια.
  3. Να συνεργασθεί με τους θεσμικούς φορείς (ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, υπ. Υγείας), τους επιστήμονες της πόλης, τους τοπικούς φορείς, τη σχολική κοινότητα, εκπαιδευτικούς και τους ιερείς της πόλης.
  4. Να ανατεθεί σε διαφημιστική εταιρεία η δημιουργία spot κ.λπ.

Επίσης, πρότεινε επιλεκτικά και ενδεικτικά σε πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανώσει ο Δήμος και που αφορούν κυρίως σε ηλικιωμένους, να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους.

«Όλα αυτά σε στοχευμένο χρονοδιάγραμμα δύο μηνών, με ποσοτικούς στόχους, ώστε το Χαλάνδρι να γίνει πρότυπο ασφαλούς και υγιούς Δήμου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet