Δήμαρχος Χαλανδρίου: Αδιάφοροι οικοπεδούχοι, αδιάφορη Πολιτεία!
Κοινωνία

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Αδιάφοροι οικοπεδούχοι, αδιάφορη Πολιτεία!

Το… παράπονό του εκφράζει, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος τόσο κατά όσων αδιάφορων ιδιοκτητών αμελούν να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους από τα ξερόχορτα, όσο και κατά της Πολιτείας που δίνει «ψίχουλα», όπως αφήνει να εννοηθεί, για τις δράσεις πυρασφάλειας του Δήμου.

Ειδικότερα, ο κ. Ρούσσος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο και προσωπικό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης σε όλες τις γειτονιές με προτεραιότητα στα ρέματα (Βριλησσό, Ρεματιά), τις απομακρυσμένες περιοχές στους πρόποδες του Πεντελικου στο Πάτημα και στην εκτός σχεδίου περιοχή, έκτασης 1.300 στρεμμάτων, στο Πεύκο Πολίτη.

Η υπηρεσία Περιβάλλοντος έστειλε και φέτος πάνω από 1.600 επιστολές σε αδιάφορους συνήθως ιδιοκτήτες, υπενθυμιζοντας την υποχρέωσή τους να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους μέχρι 31/5, με μικρή ανταπόκριση.

Μετά φυσικά θα διαμαρτύρονται για τα πρόστιμα. Η πολιτεία, ως συνήθως, βοηθά καταλυτικά, απολύοντας καλοκαιριάτικα τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας, απαγορεύοντας τις προσλήψεις στην υπηρεσία Πρασίνου και δίνοντας στον Δήμο Χαλανδρίου, έκτασης 11.000.000 τ.μ., το συγκλονιστικό ποσό των 20.000 ευρώ για δράσεις πυρασφάλειας…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet