Δήμαρχος Χαλανδρίου: Κλείνει μία εκκρεμότητα 50 χρόνων – Πράξη εφαρμογής στην περιοχή του Έθνους
Κοινωνία

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Κλείνει μία εκκρεμότητα 50 χρόνων – Πράξη εφαρμογής στην περιοχή του Έθνους

Μια ακόμη εκκρεμότητα δεκαετιών κλείνει με το έργο υλοποίησης της πράξης εφαρμογής, ύψους 750.000 ευρώ, το οποίο εκτελείται στην περιοχή του Έθνους, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσηςς.

Όπως σημειώνει ο κ. Σίμος Ρούσσος, το έργο δημοπρατήθηκε αποκλειστικά με πόρους του Δήμου τον Μάιο του 2021 και περιλαμβάνει διανοίξεις οδών και ασφαλτοστρώσεις, έκτασης πάνω από 8.200 τ.μ., πεζοδρόμια και πεζόδρομους έκτασης πάνω από 6.000 τ.μ.

«Η περιοχή, στις εσχατιές της πόλης, στριμωγμένη στο κομμάτι που απέμεινε στο Χαλάνδρι μετά τη διέλευση της Αττικής οδού, το κτήριο του παλιού “Έθνους” και την Αγία Παρασκευή, εντάχθηκε στο σχέδιο πόλης μετά από πολύχρονες και δαιδαλώδεις προσπάθειες τον Απρίλιο του 2019, αφού ταλαιπώρησε τον Δήμο και τους ιδιοκτήτες πάνω από 50 χρόνια. Συγχαρητήρια σε όσες και όσους από την τεχνική υπηρεσία εργάστηκαν κοπιαστικά όλα αυτά τα χρόνια για τη σύνταξη, την υποστήριξη και την ολοκλήρωση των μελετών, έκαναν όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία των δημοπρατήσεων και τώρα επιβλέπουν τα έργα. Συνεχίζουμε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet