Δήμος Χαλανδρίου: Εργαστήριο συμβουλευτικής για τη σύνδεση άνεργων γυναικών με την αγορά εργασίας
Κοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου: Εργαστήριο συμβουλευτικής για τη σύνδεση άνεργων γυναικών με την αγορά εργασίας

Εργαστήριο συμβουλευτικής για άνεργες γυναίκες που θέλουν να επανασυνδεθούν με την αγορά εργασίας διοργανώνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Rise Club με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χαλανδρίου και σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου, στις 10.00.

Εισηγητές:

Όλγα Παπαδογεωργάκη, Hr Professional – Career Trainer and Development και υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Rise Club – «Δημιουργώ εργασιακό προφίλ, αναδεικνύω τα προσόντα μου». Το σεμινάριο σκοπεύει να προσφέρει πρακτικές συμβουλές δημιουργίας εργασιακού βιογραφικού και profile LinkedIn.

Ανδρόνικος Καλλίρης, μεταδιδακτορικός ερευνητής ΕΚΠΑ, σύμβουλος Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. – «Εμπιστεύομαι τις δυνατότητές μου, συνδέομαι με την αγορά». Το σεμινάριο σκοπεύει στην εξοικείωση και ενδυνάμωση των γυναικών σχετικά με μεθόδους και διαδικασίες αποτελεσματικής προώθησης των προσωπικών και επαγγελματικών χαρακτηριστικών και των δεξιοτήτων τους (cv, συνοδευτική επιστολή, συνέντευξη επιλογής, προφίλ LinkedIn) στην αγορά εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet