Δήμος Χαλανδρίου: Ο χιονιάς δεν έκαμψε το έργο της κοινωνικής υπηρεσίας
Κοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου: Ο χιονιάς δεν έκαμψε το έργο της κοινωνικής υπηρεσίας

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν στο Χαλάνδρι όλη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου συνέχισε να στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων πολιτών, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας, διένειμαν το συσσίτιο στους ωφελούμενους της δομής, όχι μόνο στο χώρο της κοινωνικής υπηρεσίας, αλλά και κατ΄οίκον σε όσους δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Ο θερμαινόμενος χώρος στο ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου παρέμεινε ανοιχτός σε 24ωρη βάση, για να φιλοξενήσει οποιονδήποτε βρισκόταν σε ανάγκη, λόγω του κρύου και της διακοπής της ηλεκτροδότησης. Το κρίσιμο αυτό διάστημα φιλοξενήθηκαν δύο άστεγοι πολίτες.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής του Δήμου διαχειρίστηκε αιτήματα σχετικά με την παροχή ιατρικών πράξεων και αγοράς φαρμάκων, ενώ όσοι εργαζόμενοι δεν βρέθηκαν στο πεδίο υποδέχτηκαν στα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας δεκάδες αιτήματα πολιτών και συνέβαλαν στη διεκπεραίωσή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet