Διανομή ακτινίδιων στις 20 Νοεμβρίου, στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Διανομή ακτινίδιων στις 20 Νοεμβρίου, στο Χαλάνδρι

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πραγματοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, από τις 11:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Κτήματος«Μαμόπουλου», Αγίας Παρασκευής 86, στο Χαλάνδρι.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Δικαιούχοι:

  • Εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου.
  • Εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
  • Δικαιούχοι Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν, με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα ακτινιδίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet