Διαρκής και γενναιόδωρη η στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Διαρκής και γενναιόδωρη η στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Μεγάλες εταιρείες, φορείς και απλοί ιδιώτες από το Χαλάνδρι και όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να προσφέρουν γενναιόδωρη στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου, αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσπάθεια της δομής καταπολέμησης της φτώχειας να σταθεί στο πλευρό των περίπου 1.200 ωφελούμενων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συστηματική προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα για την προσέλκυση νέων χορηγών, έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες, αλλά και μικρότερες εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών να συστρατεύονται στην προσπάθεια να μείνει η αλληλεγγύη ζωντανή.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι της δομής παρέλαβαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τις παρακάτω χορηγίες:

  • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  – Πρόσφερε δωροεπιταγές.
  • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε – Πρόσφερε γάλα εβαπορέ.
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕ «ΑΤΦΛΥΑ» – Πρόσφερε πράσινο τσάι.
  • ΜΕΓΑ Α.Ε. – Πρόσφερε υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια, βαμβάκι και μωρομάντηλα.
  • ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ – Πρόσφερε βαζάκια με πατέ λιαστής ντομάτας.
  • ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ – Πρόσφερε κατεψυγμένα λαχανικά (σπανάκι, φασολάκια, αρακάς), μέσω της Οργάνωσης «Μπορούμε».
  • ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ – Πρόσφερε αραβικές πίτες.
  • ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – Πρόσφερε δωροεπιταγές.
  • CHIPITA – Πρόσφερε, όπως κάθε μήνα, 300 croissant 7days.

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής έφερε στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου η δράση του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος ιδρυτικού μέλους του Σώματος Γιάννη Κεφαλληνού.

Εντυπωσιακές, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση, ήταν και οι προσφορές των ιδιωτών όχι μόνο σε τρόφιμα αλλά και σε είδη σπιτιού, ρούχα και βιβλία. Εξίσου ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου δέχεται πλέον προσφορές ιδιωτών και από άλλα μέρη της Ελλάδος. Με εταιρεία ταχυμεταφοράς παραδόθηκε πρόσφατα μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών, από προσφορά ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνει η διοίκηση.

«Οι ανώνυμες και επώνυμες προσφορές έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα. Ο δρόμος της αλληλεγγύης οδηγεί στο Χαλάνδρι. Το γεγονός μας δίνει δύναμη στην προσπάθειά μας να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές μας που κρατάνε ζωντανές τις έννοιες της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet