Δράση ενημέρωσης για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Δράση ενημέρωσης για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στο Χαλάνδρι

Ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) στη λαϊκή αγορά του Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων), για την ορθή χρήση του καφέ κάδου και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό και δωρεάν δείγμα εδαφοβελτιωτικού υλικού, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε πόρτα – πόρτα ενημέρωση με θυροκόλληση για την λειτουργία του προγράμματος στα κτίρια της περιοχής. Στη ενημέρωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Δημήτρης Βασιλόπουλος και στελέχη της υπηρεσίας Καθαριότητας.

Το πρόγραμμα του καφέ κάδου ανακύκλωσης αποτελεί μια σημαντική περιβαλλοντική δράση, η οποία έχει πλέον ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών του Χαλανδρίου. Με σύνθημα «Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου», ο Δήμος θα είναι διαρκώς δίπλα στους πολίτες για να τους βοηθήσει και να τους υποστηρίξει σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη χρήση του καφέ κάδου εδώ. Πληροφορίες στα τηλ.: 2106895809, 815, 816 ή μέσω email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet