Δωρεάν μοριακά τεστ Covid-19 για τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Δωρεάν μοριακά τεστ Covid-19 για τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου

Τη διενέργεια μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους εργαζόμενους στον Δήμο εξασφάλισε ο Δήμος Χαλανδρίου, μετά από τη σύναψη σχετικής σύμβασης με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αναγκαιότητα των τεστ θα ορίζεται βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, ενώ στο πλαίσιο αυτό περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι του Δήμου -στη δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας, στη δ/νση Οικονομικών και σε άλλες διοικητικές υπηρεσίες του κεντρικού δημαρχείου- υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης Covid-19, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι προηγήθηκε επικοινωνία του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, με τη διοίκηση του ΕΟΔΥ -κατόπιν σχετικού γραπτού αιτήματος του κ. Ρούσσου από τις 10 Νοεμβρίου 2020- από την οποία προέκυψε ότι ο ΕΟΔΥ δεν θα μπορούσε να καλύψει με τεστ το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκαν, στις 20 Νοεμβρίου 2020, τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε περίπου 50 εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου, οι οποίοι απασχολούνται στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κέντρο Κοινότητας Ρομά, Πρωτόκολλο κ.ά.), καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet