«Δύσκολη» η κατάσταση στον Τομέα Καθαριότητας του Χαλανδρίου
Κοινωνία

«Δύσκολη» η κατάσταση στον Τομέα Καθαριότητας του Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι λόγω έλλειψης προσωπικού η κατάσταση στον τομέα της Καθαριότητας θα είναι «δύσκολη» για περίπου είκοσι μέρες και ζητεί συγγνώμη από τους δημότες, καθώς και να περιορίσουν στο μέτρο του απολύτως απαραίτητου την απόθεση σκουπιδιών και κλαδιών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Σας ενημερώνουμε πως εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας θα είναι δύσκολη για τις επόμενες είκοσι περίπου ημέρες. Οι μεγάλες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, η λήξη των δίμηνων συμβάσεων εργασίας στις 11/5/2015, η καθυστέρηση στην έγκριση των προσλήψεων προσωπικού ορισμένου χρόνου από τις αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων καθώς και η αναμονή πρόσληψης προσωπικού (67 άτομα) οκτάμηνης διάρκειας στο προσεχές διάστημα (12/5/15 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων) αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στις επιδιώξεις μας για την ομαλή λειτουργία στον τομέα της καθαριότητας. Στην πραγματικότητα ο Δήμος λειτουργεί με το 1/3 του απαιτούμενου προσωπικού το οποίο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να κρατηθεί η πόλη καθαρή παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας πιστεύοντας ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαιτούμενη μέριμνα και να περιορίσουν στο μέτρο του απολύτως απαραίτητου την απόθεση σκουπιδιών και κλαδιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet