Δ.Σ. Χαλανδρίου: Καταδικάζει βιαιοπραγίες κατά του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Κοινωνία

Δ.Σ. Χαλανδρίου: Καταδικάζει βιαιοπραγίες κατά του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Ψήφισμα καταδίκης των βιαιοπραγιών κατά του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου εκφράζει τη συμπαράστασή του στον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, με αφορμή την όξυνση των φαινομένων βίας και τραμπουκισμών σε βάρος τους, το τελευταίο διάστημα.

Το κλίμα βίας και τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στρέφεται όχι μόνο ενάντια στον δήμαρχο και στη θέληση των πολιτών, όπως εκφράστηκε δημοκρατικά στις τελευταίες εκλογές, αλλά και ενάντια στην Αυτοδιοίκηση γενικά και στη δυνατότητά της να εκφράζει και να καθορίζει με τις αποφάσεις της το μέλλον και την ποιότητα ζωής των πόλεων που ζούμε.

Η προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των αιρετών της αυτοδιοίκησης δεν θα περάσει.

Καλούμε την κυβέρνηση και τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, προκειμένου να αποκατασταθεί κλίμα ομαλότητας στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet