Εκδηλώσεις Μαΐου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εκδηλώσεις Μαΐου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Το πρόγραμμα δράσεων για τα μέλη του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου για τον μήνα Μάιο ανακοίνωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Πέμπτη 4/5, 18:00: Ομιλία στο ΚΑΠΗ Κ. Χαλανδρίου για το βιβλίο «31 στιγμές στον χρόνο» από τον συγγραφέα Κώστα Αγγελή.

Τρίτη 9/5, 10:30: Ομιλία στο ΚΑΠΗ Κ. Χαλανδρίου με θέμα «Άνοια – συμπτώματα – αντιμετώπιση», «Πρόληψη πτώσεων στην Τρίτη ηλικία». Ομιλητές: Γιαννή Ιωάννα, ψυχολόγος, Χρυσικάκου Ηλιάννα, ψυχολόγος και Μητσέας Παναγιώτης, φυσικοθεραπευτής του Καρέλλειου Ιδρύματος. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας θα ακολουθήσει test μνήμης.

Τρίτη 9/5 και Τετάρτη 10/5, 9:00 – 12:00: Εγγραφές για την ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο.

Παρασκευή 12/5, 10:00: Αθλητικός περίπατος για τα μέλη του ΚΑΠΗ Τούφας με συνοδεία γυμνάστριας. Ραντεβού στα ερείπια της Φραγκοκκλησιάς.

Δευτέρα 15/5, 10:3: Παρουσίαση βιβλίου «Τα Πεύκα» του Φράνκυ Κρουζίνσκι, στο κεντρικό ΚΑΠΗ.

Τρίτη 16/5: Ημερήσια εκδρομή των ΚΑΠΗ Τούφας και Κάτω Χαλανδρίου στο Ναύπλιο, επίσκεψη στο κάστρο του Παλαμηδιού και φαγητό στο Κεφαλάρι Ναυπλίου. Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ το εισιτήριο του πούλμαν και 4 ευρώ το εισιτήριο για είσοδο στο Παλαμήδι. Όποιος έχει κάρτα πολιτισμού θα περάσει δωρεάν στο κάστρο. Ώρα αναχώρησης 8:30 π.μ.

Πέμπτη 18/5: ημερήσια εκδρομή του Κεντρικού ΚΑΠΗ στο Ναύπλιο, επίσκεψη στο κάστρο του Παλαμηδιού και φαγητό στο Κεφαλάρι Ναυπλίου. Κόστος συμμετοχής 8 ευρώ το εισιτήριο του πούλμαν και 4 ευρώ το εισιτήριο στο Παλαμήδι. Όποιος έχει κάρτα πολιτισμού θα περάσει δωρεάν στο κάστρο. Ώρα αναχώρησης 8:30 π.μ.

Παρασκευή 19/5, 10:30: Ομιλία στο ΚΑΠΗ Τούφας με θέμα «Άνοια – συμπτώματα – αντιμετώπιση», «Πρόληψη πτώσεων στην Τρίτη ηλικία». Ομιλητές: Γιαννή Ιωάννα, ψυχολόγος, Χρυσικάκου Ηλιάννα, ψυχολόγος και Μητσέας Παναγιώτης, φυσικοθεραπευτής του Καρέλλειου Ιδρύματος. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας θα ακολουθήσει test μνήμης.

Δευτέρα 29/5, 10:30: Ομιλία της δημοτικής συμβούλου, εντεταλμένης στα ΚΑΠΗ, Ευγενίας Κατούφα με θέμα «Χαλανδραίοι Αγωνιστές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet