Επίσκεψη στο έργο του νέου δημαρχείου Χαλανδρίου από κλιμάκιο της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023
Κοινωνία

Επίσκεψη στο έργο του νέου δημαρχείου Χαλανδρίου από κλιμάκιο της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023

Επίσκεψη στον χώρο ανέγερσης του νέου δημαρχείου Χαλανδρίου και ενημέρωση σε σχέση με την πορεία του έργου πραγματοποίησε την Τρίτη 9/3/ αντιπροσωπεία της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο επικεφαλής, Μάνος Κρανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Θέος και Γιάννης Αντωνιάδης, καθώς και οι Λήδα Μαχιά, αρχιτέκτων μηχανικός και Θόδωρος Νικητάκης, πολιτικός μηχανικός, μέλη του συνδυασμού.

Η παράταξη ευχαριστεί για την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση τον  (εκ των επιβλεπόντων) μηχανικό έργου του Δήμου Χαλανδρίου, Αντώνη Μαρακομιχελάκη και αντίστοιχα τον επιβλέποντα εργοταξίου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ.

«Η κατασκευή του νέου δημαρχείου -που προβλέπεται να παραδοθεί το πρώτο 5μηνο του 2023- είναι κομβικής σημασίας για την πόλη μας» τονίζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη, αναφερόμενη στα εξής οφέλη:

  • Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες, με ταυτόχρονη στεγαστική ενοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών.
  • Εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως (περίπου 320.000 ευρώ) από μισθώματα ενοικίασης.
  • Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Παράλληλα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο έργο πρέπει να:

  • Καταστεί άρτιο τεχνικά και εντός οικονομικού προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.
  • Ανήκει σε όλους τους πολίτες, στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου και σε όλους όσοι συνέβαλαν την τελευταία 20ετία ώστε το έργο να καταστεί υλοποιήσιμο.

«Τα έργα που σηματοδοτούν την ουσιαστική πρόοδο της πόλης επιβάλλεται να είναι πυλώνας συμπόρευσης για όλες τις παρατάξεις και τους πολίτες του Χαλανδρίου. Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζουμε και παραμένουμε εποικοδομητικά στη θετική αξιολόγηση του συγκεκριμένου έργου. Καλή δύναμη & συνέχεια  στους παράγοντες υλοποίησης/συμμετέχοντες-ουσες του έργου!» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet