Επαναλαμβάνονται σταδιακά και σε περιορισμένη έκταση τα μαθήματα ξένων γλωσσών από το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου
Κοινωνία

Επαναλαμβάνονται σταδιακά και σε περιορισμένη έκταση τα μαθήματα ξένων γλωσσών από το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου

Τα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρει το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου επαναλαμβάνονται σταδιακά και σε περιορισμένη έκταση, λόγω της πανδημίας.

Τα μαθήματα γίνονται διά ζώσης (Παπάγου, 2ος όροφος) με περιορισμένο αριθμό μαθητών, αλλά και διαδικτυακά. Στην πρώτη περίπτωση, οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατης νόσησης.

Τα μαθήματα ιταλικών για προχωρημένους ξεκινούν στις 12 Οκτωβρίου και θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, από τις 11.00 έως τις 13.00, με καθηγητή τον Γιάννη Ζήβα.

Τα μαθήματα των ρωσικών για προχωρημένους αρχίζουν στις 14 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, από τις 19.30 έως τις 21.30, με τον ίδιο καθηγητή.

Όσον αφορά τα μαθήματα των αραβικών για αρχάριους ξεκινούν στις 12 Οκτωβρίου και θα διεξάγονται κάθε Τρίτη από τις 20.00 έως τις 21.00, ενώ για τους προχωρημένους θα γίνονται από τις 21.00 έως τις 22.00 την ίδια ημέρα, με καθηγητή τον Γιώργο Χαραλαμπίδη.

Διαδικτυακά πραγματοποιούνται τα μαθήματα των γερμανικών μόνο με τους παλαιούς μαθητές, που έχουν ήδη ξεκινήσει με την καθηγήτρια Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Το ίδιο ισχύει και για τα μαθήματα των ισπανικών για αρχάριους, που ξεκινούν στις 13 Οκτωβρίου και θα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 20.00 έως τις 21.00 (με πέντε-έξι μαθητές), με καθηγήτρια την Αθηνά Γιαννουράκου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε από κοντά, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet