Επαναλειτουργεί στις 30/11 η Λέσχη Ανάγνωσης του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Επαναλειτουργεί στις 30/11 η Λέσχη Ανάγνωσης του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Αετοπούλειου του Δήμου Χαλανδρίου στις 30 Νοεμβρίου ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία της, ύστερα από τα δύο χρόνια της πανδημίας. Η λέσχη ανάγνωσης θα λειτουργεί κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα με καλεσμένους τους συγγραφείς ή μεταφραστές των βιβλίων που επιλέγονται από τις βιβλιοθηκονόμους με βάσει κυρίως τις προτιμήσεις των αναγνωστών/στριών της βιβλιοθήκης.

Για τον Νοέμβριο επιλέχτηκε να διαβαστεί το βιβλίο του Δημήτρη Σίμου « Σώσε με»- εκδόσεις Μεταίχμιο, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 18:30, με καλεσμένο τον συγγραφέα. Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, το Κρυφό, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της.

Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού και η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών.Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας…

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ αστυνομικής πλοκής που οδηγεί τον αναγνώστη μέσα από κρυφά μονοπάτια σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη και υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα, βυθίζοντάς σας σε μια ιστορία ενοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet