Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η πασχαλινή διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η πασχαλινή διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης η πασχαλινή διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χαλανδρίου στις οικογένειες των 1.200 ωφελούμενων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διανομή που ξεκίνησε τη Μ. Τρίτη έγινε στον χώρο της δομής, με τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Διανεμήθηκαν νωπό κρέας, τυριά, είδη παντοπωλείου, αναψυκτικά, νερά, γλυκά και λαμπάδες, επισημαίνει η διοίκηση.

«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η διάθεση προσφοράς από μεγάλες επιχειρήσεις, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καταστήματα του Χαλανδρίου, συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες. Η συστράτευση αυτή στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που διαβιούν στα όρια της φτώχειας. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” είναι το ελάχιστο αντίδωρο προς  όλους όσοι επέλεξαν να μας στηρίξουν στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Θερμές ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση», σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου.

Φυσικά δεν εκλείπουν και οι πολίτες, που ανώνυμα, στηρίζουν τη δομή, με τρόφιμα μακράς διαρκείας και προσωπικά είδη, τα οποία παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet