Εργαστήριο Υποκριτικής οργανώνει ο Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ»
Κοινωνία

Εργαστήριο Υποκριτικής οργανώνει ο Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ»

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» οργανώνει ένα Εργαστήριο Υποκριτικής και καλεί όποιον/όποια ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή.

Ο Σύλλογος «Αργώ» αναφέρει σχετικά:

«Στο εργαστήριο θα δουλέψουμε τις βασικές αρχές της υποκριτικής, θα δοκιμάσουμε σκηνές και μονολόγους από γνωστά θεατρικά έργα και κυρίως θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε ανακαλύπτοντας την εκφραστικότητα μας και τη σχέση μας με τους άλλους. Στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Από εσάς χρειάζεται μόνο κέφι και διάθεση για να γνωρίσετε τη θεατρική τέχνη».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες της ηλικίες άνω των 18 ετών. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6977 442513. Ημερομηνία έναρξης Τρίτη 8/11/2022. με συναντήσεις κάθε Τρίτη 18:00 με 20:00.

Τέλος, σημειώνεται ότι το εργαστήριο λειτουργεί και ως προπαρασκευαστικό μάθημα για την θεατρική ομάδα. Τα μέλη του εργαστηρίου μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα της θεατρικής ομάδας ως ακροατές και να συμμετέχουν ενδεχομένως στο νέο έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet