«Ευχαριστώ» Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου σε φαρμακοποιούς
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου σε φαρμακοποιούς

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τους φαρμακοποιούς της πόλης του Χαλανδρίου, αλλά και των Βριλησσίων και των Μελισσίων για την προσφορά φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, στην ευχαριστήρια ανακοίνωση σημειώνεται:

«Οι εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φαρμακοποιούς της πόλης μας, αλλά και των Βριλησσίων και Μελισσίων, που προσφέρουν φάρμακα στο Ιατρείο μας και με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν έμπρακτα όλους όσους το έχουν ανάγκη. Η προσφορά τους σε φάρμακα αποτελεί ουσιαστικά δώρο ζωής και μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς οι άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα από το Φαρμακείο μας σε τακτική βάση είναι αυτή τη στιγμή περίπου 1.000».

Ταυτόχρονα το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου απευθύνει έκκληση για εθελοντική συνεισφορά φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του Φαρμακείου του Ιατρείου (Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή, 18:00 – 20:00).

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργεί καθημερινά 17:00 – 20:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00 (Αισχύλου 28, απέναντι από τη ΔΟΥ Χαλανδρίου, τηλ επικοινωνίας 210 6894973).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet