Η ακύρωση των «Ευριπιδείων 2022» αφορμή για νέα επίθεση από το Χαλάνδρι σε Δράση στον δήμαρχο Σ. Ρούσσο
Κοινωνία

Η ακύρωση των «Ευριπιδείων 2022» αφορμή για νέα επίθεση από το Χαλάνδρι σε Δράση στον δήμαρχο Σ. Ρούσσο

Σε μία ακόμη προσωπική επίθεση κατά του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου περνά η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Κρίστη Αγαπητού, αυτή τη φορά με αφορμή την ακύρωση της μαθητικής διοργάνωσης «Ευριπίδεια 2022».

Όπως υποστηρίζει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας η διοίκηση του Δήμου επικαλείται «αιφνίδιο τεχνικό κώλυμα» και, χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση όπως σημειώνει, ακυρώνει «μία από τις πιο σημαντικές μαθητικές διοργανώσεις της πόλης μας».

Όπως προσθέτει το Χαλάνδρι σε Δράση οι εν λόγω αγώνες πραγματοποιούνται από το 2005, με μοναδική εξαίρεση τη διετία της πανδημίας, και αποτελούν θεσμό για το Χαλάνδρι, αφού εκατοντάδες παιδιά και γονείς συγκεντρώνονται στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας», όπου και πραγματοποιείται κυριολεκτικά μια γιορτή για τον αθλητισμό της πόλης.

Τα ερωτήματα που θέτει η παράταξη για τη διοίκηση του κ. Ρούσσου με αφορμή την ακύρωση των «Ευριπιδείων 2022» είναι τα εξής:

  • Ποιο ήταν το «αιφνίδιο κώλυμα» που οδήγησε στην ακύρωση των φετινών «Ευριπιδείων»;
  • Τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες, κι αφού οι διευθύνσεις των σχολείων είχαν ενημερωθεί, ώστε οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να δηλώσουν συμμετοχή, τελικά οδηγηθήκαμε στη ματαίωση της διοργάνωσης;

«Ο κ. Ρούσσος ας πάψει επιτέλους να αντιμετωπίζει το Χαλάνδρι σαν τσιφλίκι του, όπου δεν δίνει λογαριασμό για τίποτε και σε κανέναν» καταλήγη το Χαλάνδρι σε Δράση στην ανακοίνωσή του, για να προσθέσει: «Η πόλη μας αξίζει κάτι (πολύ) καλύτερο και πλησιάζει γοργά αυτή η ώρα…». 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet