Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Στην επετειακή ημερίδα με θέμα «40 χρόνια ΚΑΠΗ – Χθες, σήμερα, αύριο» που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019 το τμήμα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, παρέστη η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης έγινε από τη χορωδία της Τρίτης Ηλικίας Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση της μουσικοπαιδαγωγού της, Ρίας Θεοδώρου.

«Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων δεν παρέχει μόνο φροντίδα και ελπίδα αλλά αποτελεί διέξοδο και αγαπημένη συνήθεια της τρίτης ηλικίας στις μέρες μας. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και η Περιφέρεια Αττικής θέλουν να ενισχύσουν τον ρόλο των ΚΑΠΗ, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα παροχών στους ηλικιωμένους. Θέλουμε τις δομές αυτές αναβαθμισμένες και εναρμονισμένες στη σύγχρονη εποχή, στους γρήγορους ρυθμούς της κοινωνίας που να προσφέρουν περισσότερες δραστηριότητες με αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα με απώτερο σκοπό η τρίτη ηλικία να απολαμβάνει τη χαρά της δράσης και της ζωής», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό της η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη.

Η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη για την εκδήλωση τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και την εντεταλμένη σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, Ευγενία Κατούφα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet