Η δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή
Κοινωνία

Η δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος ΑΡΓΩ έχει δημιουργήσει -χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές φίλων και μελών- μια ανοιχτή και προσιτή σε όλους δανειστική βιβλιοθήκη, με μεγάλη θεματολογική ποικιλία και πάνω από 1.200 τίτλους, προσπαθώντας να συμβάλλει στην ενίσχυση της φιλαναγνωσίας και στην πρόσβαση στη γνώση.

«Επιδιώκοντας συνεχώς να καινοτομούμε και να εκσυγχρονίζουμε τις δραστηριότητές μας, για να γίνονται πιο προσιτές σε όσο γίνεται περισσότερους, με την επιμέλεια του υπεύθυνου της Βιβλιοθήκης κ. Άρη Λαζαρίδη, φιλόλογου και αντιπροέδρου του Δ.Σ., δημιουργήθηκε ένας πρώτος αναλυτικός ηλεκτρονικός κατάλογος, αρχικά με 470 βιβλία, με στόχο να διευκολυνθεί η αναζήτηση και η επιλογή πριν κάποιος έρθει στα γραφεία μας για να δανειστεί» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ένα πρωτοποριακό βήμα και μια ακόμη καινοτομία για την ΑΡΓΩ και την συνεχώς εμπλουτιζόμενη βιβλιοθήκη της, αλλά και μια προσφορά σε όσους αγαπούν τα καλά βιβλία και το διάβασμα.

Ακολουθεί σημείωμα και οδηγίες του Υπεύθυνου

Η βιβλιοθήκη θα είναι ανοικτή τις Τρίτες, 18:00 με 20:00, μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν μια κάρτα δανεισμού με τον αύξοντα αριθμό καταγραφής, το όνομά τους, τηλέφωνο/μέιλ, και ημερομηνία δανεισμού, που θα τοποθετείται στη θέση του βιβλίου.

Επίσης, θα μπορούν να δανειστούν βιβλία και σε οποιανδήποτε άλλη ευκαιρία βρεθούν στο στέκι του Συλλόγου, ακόμα και στην περίπτωση απουσίας του υπευθύνου.

Επίσης, μπορούν να δανειστούν και από τα ακόμη μη καταγεγραμμένα βιβλία, αλλά σε αυτή την περίπτωση συμπληρώνουν στην κάρτα δανεισμού απαραιτήτως συγγραφέα και τίτλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet