Η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου… έβαλε τα γιορτινά της
Κοινωνία

Η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου… έβαλε τα γιορτινά της

Χαρμόσυνες μελωδίες, ευχές, γλυκίσματα, πολύχρωμα λαμπιόνια, πυροτεχνήματα και ζεστά χαμόγελα μεταμόρφωσαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019 την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, παρουσία του δημάρχου της πόλης, Σίμου Ρούσσου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Πολυφωνική Ορχήστρα, την Παιδική Χορωδία του Δήμου, τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου «Μ. Κανατσούλη», καθώς και τον τραγουδιστή Γεράσιμο Σπυράτο.

Τα ξωτικά έκαναν άνω-κάτω το γιορτινό χωριό που έχει στηθεί στην πλατεία και τα πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό, προσθέτοντας μια ακόμα νότα χαράς στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις λαχταριστές λιχουδιές που προσέφεραν οι καταστηματάρχες και ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Ο δήμαρχος της πόλης, Σίμος Ρούσσος, στο σύντομο μήνυμά του, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και έδωσαν με τη δουλειά και το μεράκι τους εορταστικό χρώμα στην πλατεία.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet