Ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Εντυπωσιακή και διαρκής είναι η στήριξη που λαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείου – Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου από ιδιώτες, φορείς, τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και αλυσίδες καταστημάτων, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, δεκάδες ήταν οι προσφορές και τον μήνα Ιανουάριο 2020, κυρίως σε είδη πρώτης ανάγκης. Μεγάλη όμως χαρά έδωσε στα παιδιά των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών και η πρωτοβουλία της εταιρείας «MAX STORES ABEE» να προσφέρει αποκριάτικες στολές και σερπαντίνες.

«Με την προσφορά αυτή η εταιρεία MAX STORES έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στα παιδιά των ωφελουμένων. Η κοινωνική ευαισθησία των ανθρώπων της ΜΑΧ STORES επιβεβαιώνει ότι, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, δεν έχει χαθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη από φορείς και εταιρείες που αντιλαμβάνονται τον αγώνα που καθημερινά δίνουμε για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα άτομα που εξυπηρετούμε», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αρμόδια Δομή του Δήμου Χαλανδρίου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και στον κ. Ναπολέοντα Ραφτόπουλο που προσέφερε 100lt ελαιόλαδο, όπως και σε όλους τους φορείς και τις εταιρείες -και είναι πολλές- που στήριξαν την προσπάθειά του όλο το μήνα Ιανουάριο.

Σημειώνεται ότι συνολικά 26 επιχειρήσεις και 5 φορείς στάθηκαν αρωγοί στον καθημερινό και διαρκή αγώνα που κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο- Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι εταιρείες που διέθεσαν προϊόντα και υπηρεσίες είναι οι παρακάτω:

  • Φούρνοι – Αρτόσπορος, Κλεοπάτρα, The bakers, Φούρνος Μαρία, Γρηγόρης Μικρογεύματα (Παλαιολόγου 67), Γρηγόρης Μικρογέυματα (Εθνικής Αντιστάσεως 14), Katamaya sweet & savory και Pandony.
  • Ζαχαροπλαστεία – Fresh (Κώστα Βάρναλη 60), Fresh (Παπανικολή), Mockpo.
  • Κρεοπωλεία – Πότσης Χρηστάκης, Δουλαβέρης Στέλιος, Ψυρράκος Αλέξιος, Δαβούτης ΑΕ, Ρούσσης Δημήτρης.
  • Εταιρείες – CHIPITA SA, Ok…anytime market, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MAX STORES.
  • Ιχθυοπωλεία – Η Ραφήνα, Nireus.
  • Οπωροπωλεία – Βουνό Αρκαδίας, Mega Φρουταγορά Κατσέλης, Αφθονία.

Από πλευράς φορέων προσφορές έκαναν: ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΕΣΜΟΣ, ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ (Τοπικό τμήμα Χαλανδρίου) και Φροντιστήριο Εν…τάξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet