Καθαρίστηκε το οικόπεδο της Κτηματικής στο Νομισματοκοπείο
Κοινωνία

Καθαρίστηκε το οικόπεδο της Κτηματικής στο Νομισματοκοπείο

Μια χαρούμενη και δημιουργική ανοιξιάτικη μέρα έζησαν όσοι ανταποκρίθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην πρόσκληση του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου να συμβάλουν στον καθαρισμό του οικοπέδου της Κτηματικής πίσω από το Νομισματοκοπείο.

Γυναίκες, άντρες και παιδιά, μέλη του Σώματος Εθελοντών, του Συλλόγου «Άγιοι Ανάργυροι», του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Χριστουλάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Γερολυμάτος και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι με γάντια στα χέρια, φόρμες και καπελάκια μάζεψαν όποια σαβούρα είχαν πετάξει εκεί διάφοροι ασυνείδητοι.

Αυτό το κομμάτι γης είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου, ο μοναδικός μεγάλος δημόσιος, ελεύθερος χώρος, κατάλληλος για τη βόλτα, για την επαφή των Χαλανδραίων με τη φύση, αλλά και για τη χρήση του σε περίπτωση κινδύνου.

Οι μπουλντόζες του Δήμου ήταν εκεί για να ελευθερώσουν τον χώρο από κλαδιά, βαριά υλικά και χώματα που εμπόδιζαν την κίνηση των εθελοντών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Ήταν μια μέρα χαράς που συνδύασε τη χαρά της άνοιξης με την προσφορά στην πόλη και τους συμπολίτες μας. Η δράση θα επαναληφθεί τον Μάιο, στο ίδιο μέρος αλλά και στη Ρεματιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet