Και μέσω της εφαρμογής «Chalandri Report» πλέον η αναφορά προβλημάτων στον Δήμο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Και μέσω της εφαρμογής «Chalandri Report» πλέον η αναφορά προβλημάτων στον Δήμο Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει του δημότες ότι είναι έτοιμη η εφαρμογή «Chalandri Report».

Μέσω της εφαρμογής οι κάτοικοι Χαλανδρίου μπορούν να στέλνουν εύκολα και γρήγορα μήνυμα στον Δήμο και να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίσουν.

Οι αναφορές μπορούν τώρα να συνοδευτούν και από φωτογραφίες που οι χρήστες δύνανται να επισυνάψουν, οι οποίες αποστέλλονται άμεσα στην αρμόδια υπηρεσία.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Χατζοπούλου Εύα Λειβαδιάς 2 Χαλάνδρι

    1) Σας ενημερώνω ότι εδώ και καιρό έχει σπάσει ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο που βρίσκεται στο παρτέρι της οδού Αθ. Διάκου 38 και κρέμεται από το καλώδιο του ΟΤΕ ενώ άλλα κλαδιά του ίδιου δέντρου έχουν ήδη φτάσει και ξεπεράσει τα καλώδια της ΔΕΗ και με δυνατό άνεμο ενδέχεται να σπάσουν και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα.
    2) Όλα τα υψηλά δέντρα που βρίσκονται στα παρτέρια των πεζοδρόμων Α. Διάκου και Λειβαδιάς χρειάζονται κλάδεμα γιατί έχουν πάρει επικίνδυνο ύψος καθώς και οι ευκάλυπτοι που είναι απέναντι από τα σπίτια μας στο δάσος. Όλα τα χρόνια η υπηρεσία πρασίνου κλαδεύει μόνο τους θάμνους και αφήνει τα υψηλά δέντρα να παίρνουν κάθε χρόνο κι άλλο ύψος.
    3) Πολλά φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στους πιο πάνω πεζοδρόμους έχουν σπάσει η έχουν καεί οι λάμπες τους με αποτέλεσμα τον ανεπαρκή φωτισμό κυρίως τους χειμερινούς μήνες που νυχτώνει νωρίς.

    Έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με την τηλ. γραμμή του Δημότη Χαλανδρίου αλλά δεν είδα εκ μέρους του Δήμου ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Είναι καιρός πια να γίνει κάτι και να μην λένε από τον Δήμο θέλουμε να έρθουμε να κλαδέψουμε ……αλλά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μας εμποδίζουν !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet