Καλύφθηκαν τα βρέφη, κενές 9 θέσεις νηπίων στους Παιδικούς Χαλανδρίου
Κοινωνία

Καλύφθηκαν τα βρέφη, κενές 9 θέσεις νηπίων στους Παιδικούς Χαλανδρίου

Με έγγραφο της η ΕΕΤΑΑ απέστειλε στον Δήμο Χαλανδρίου το σύνολο των τελικών πινάκων των ωφελούμενων μητέρων, που μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής», θα εγγράψουν τα παιδιά τους δωρεάν στα βρεφικά και νηπιακά τμήματα του Δήμου για την περίοδο 2015 – 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «καλύφθηκαν όλες οι θέσεις των βρεφών, ενώ έμειναν κενές εννέα θέσεις νηπίων». «Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά» συνεχίζει η ανακοίνωση «κάλυψη του πλάνου που είχε τεθεί από τη διοίκηση όσο αναφορά τις εγγραφές από το ΕΣΠΑ, και εξασφαλίζει τους πόρους ώστε η πρόσληψη των εργαζομένων – για τη λειτουργία των δύο νέων παιδικών σταθμών στο Πάτημα – να προχωρήσει, καθώς μετά τις εκλογές θα μπορέσει να ξεκινήσει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψή τους».

Αναμένεται και η συνεδρίαση της Επιτροπής του Δήμου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 για να οριστικοποιηθούν και οι υπόλοιπες εγγραφές με βάση τις αιτήσεις που έγιναν σε αυτόν.

Το σύνολο των επιτυχόντων παιδιών στο ΕΣΠΑ από τις 14 Σεπτεμβρίου μπορεί να φιλοξενηθεί στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς της πόλης. Τα υπόλοιπα παιδιά, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής και την ψήφιση από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2015 του πρακτικού της, θα μπορούν να εγγραφούν από Τετάρτη σε αυτούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet