Κλείνει η ΔΟΥ Χαλανδρίου και μεταφέρεται στον Χολαργό – Αντιδρά ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος
Κοινωνία

Κλείνει η ΔΟΥ Χαλανδρίου και μεταφέρεται στον Χολαργό – Αντιδρά ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των ΔΟΥ Χαλανδρίου και Χολαργού. Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη ΔΟΥ Χαλανδρίου θα εξυπηρετούνται πλέον στη ΔΟΥ Χολαργού.

Τελευταία μέρα λειτουργίας της ΔΟΥ Χαλανδρίου ορίζεται η 1η Ιουλίου. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και την Παρασκευή 3 Ιουλίου η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό. Αντιστοίχως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή και η ΔΟΥ Χολαργού.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως οι προθεσμίες εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά τις παραπάνω ημερομηνίες παρατείνονται με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Πάντως, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, δεν φαίνεται καθόλου ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ειδικότερα, με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συγχώνευση των ΔΟΥ Χαλανδρίου και Χολαργού, που συνεπάγεται το κλείσιμο της πρώτης, ο δήμαρχος δήλωσε: «Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην υλοποίηση του σχεδίου συγχώνευσης της εφορίας Χαλανδρίου, γιατί η κατάργηση της αναμένεται να δυσχεράνει σοβαρά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επαγγελματιών της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet