Κλείνει για δύο ημέρες το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Ν. Πέρκιζας» λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Αθλητισμός

Κλείνει για δύο ημέρες το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο «Ν. Πέρκιζας» λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Η δ/νση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε αθλήτρια συλλόγου της πόλης.

Σήμερα, (21/10) θα γίνει απολύμανση του χώρου και οι αθλητές/τριες της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ Covid-19, σύμφωνα με τη διοίκηση.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι τα υπόλοιπα ανοιχτά γήπεδα και το κολυμβητήριο του «Ν. Πέρκιζας» θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαυρουδής διαβεβαιώνει πως στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα από τις υγειονομικές αρχές πρωτόκολλα ασφαλείας, τονίζει ωστόσο ότι με βάση τον ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφεται στην Αττική θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κρούσματα και στο Χαλάνδρι.

Καλεί δε εκ νέους τους αθλητικούς συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν λάβει από το Δήμο και τις ομοσπονδίες τους, για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Απευθύνει, τέλος, έκκληση και στους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις να μη συνωστίζονται έξω από τους αθλητικούς χώρους και σε όλους τους αθλούμενους να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα» υπογραμμίζει ο κ. Μαυρουδής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet