Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαλάνδρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Χαλάνδρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στο Χαλάνδρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου λόγω εκτέλεσης εργασιών διέλευσης οπτικών ινών και εγκατάστασης φρεατίων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 7:00 έως τις 20:00:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Παπανικολή, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισίας (υπόγεια γέφυρα) έως και έναντι της συμβολής Παλαιολόγου και Βαλαωρίτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δουκ. Πλακεντίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παλαιολόγου, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Βαλαωρίτου έως και 5,00 μ. μετά αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet