Μήνυμα αισιοδοξίας από το 5ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Μήνυμα αισιοδοξίας από το 5ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χαλανδρίου

Οι παιδαγωγοί του 5ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό του 5ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χαλανδρίου σε πείσμα των καιρών και με ελπίδα στην καρδιά για τον ερχομό καλύτερων και πιο χαρούμενων ημερών στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Παιδικού Σταθμού την πρώτη ημέρα αναστολής λειτουργίας του.

«Ήταν η πρώτη φορά που οι μικροί μαθητές του δεν συμμετείχαν στον στολισμό του ενεργά με τα λεπτεπίλεπτα χεράκια τους και τα αθώα μάτια τους να αντανακλούν το γέλιο και τον ενθουσιασμό της ψυχής τους, αλλά ήταν παρόντα σε αυτόν με τις δικές τους δημιουργίες» σημειώνει η διοίκηση.

Ο Δήμος Χαλανδρίου επισημαίνει ότι τα στολίδια του δέντρου, καθώς και η φάτνη είναι κυρίως φτιαγμένα από απλά & ανακυκλώσιμα υλικά, όπως αρμόζει στις ανάγκες των καιρών για προστασία του περιβάλλοντος, με τη συνεργασία των μαθητών και των παιδαγωγών.

«Η απουσία των παιδιών τέτοιες μέρες από τον Παιδικό Σταθμό είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμάς τους παιδαγωγούς, γι’ αυτό θελήσαμε να “φωτίσουμε” το σχολείο, να του δώσουμε μια νότα ζεστασιάς, να τονίσουμε την ελπίδα που φέρνει η γιορτή των Χριστουγέννων και να προετοιμάσουμε τον χώρο για την υποδοχή των μαθητών μετά τη λήξη της καραντίνας, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης», αναφέρουν οι παιδαγωγοί του Τμήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet