«Μαζί να τα φάμε» ξανά στο Χαλάνδρι στις 25 Απριλίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Μαζί να τα φάμε» ξανά στο Χαλάνδρι στις 25 Απριλίου

Το «Μαζί να τα φάμε» επιστρέφει και τον Απρίλιο (την Κυριακή των Βαΐων) για μία ακόμη διανομή, στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι παραγγελίες δίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 22 Απριλίου και οι παραγωγοί θα παραδώσουν είτε στην είσοδο του εκάστοτε σπιτιού (επί του πεζοδρομίου), είτε με ραντεβού σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η διανομή των προϊόντων θα γίνει την Κυριακή 25 Απριλίου, εκτός εξαιρέσεων. (Σημ.: Οι παραγωγοί που θα παραδώσουν άλλη μέρα θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά).

Χρήσιμες πληροφορίες, από τη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου

  • Για πρακτικούς λόγους κάθε παραγωγός όρισε ελάχιστο ποσό ανά παραγγελία για να μπορεί να ανταπεξέλθει. Προτείνεται να γίνει συνδυασμός των παραγγελιών με φίλους και συγγενείς, ώστε να μειωθούν κατά το δυνατόν τα σημεία των παραδόσεων.
  • Επειδή οι παραγωγοί έρχονται από μακριά, δεν υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης σε συγκεκριμένες ώρες. Οπότε είναι σημαντική η υπομονή και κατανόηση.
  • Για τους πολίτες γειτονικών Δήμων που πιθανόν ενδιαφέρονται, σημειώνεται ότι εναπόκειται στην ευχέρεια κάθε παραγωγού να μετακινηθεί σε όμορους Δήμους για να παραδώσει.
  • Τα προϊόντα που επιθυμούμε να προσφέρουμε στο «καλάθι αλληλεγγύης», μπορούμε να τα δώσουμε στους παραγωγούς οι οποίοι θα τα παραδώσουν μαζί με τις δικές τους προσφορές.

Πώς γίνονται οι παραγγελίες

Μέχρι την Πέμπτη 22/4/2021

Πότε θα γίνουν οι παραδόσεις

Την Κυριακή 25/4/2021, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικός τρόπος παράδοσης απευθείας με τον παραγωγό.

Τι πρέπει να προσέξουμε οι δημότες

  1. Σωστή του τηλεφώνου, διεύθυνσης και το ονόματος.
  2. Τήρηση ελάχιστων ποσών ανά παραγωγό.
  3. Κατοχή μετρητών για τα οφειλόμενα ποσά ανά παραγωγό την ημέρα της παράδοσης και εάν είναι δυνατόν να μη χρειάζονται ρέστα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet