Μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ»
Κοινωνία

Μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ»

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» προχωρά στη δημιουργία Εργαστηρίου Εικαστικών και μαθήματα ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους.

Τα μαθήματα θα γίνονται από απόφοιτη και αριστούχο της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στη Ζωγραφική και Φωτογραφία, με σπουδές με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Complutense Facultad de Bellas Artes στη Μαδρίτη (Σχέδιο & Ανατομία, 2015) και στο Παρίσι, αρχιτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο.

Επίσης, είναι απόφοιτη της Σχολής Αγιογραφίας στην Κέρκυρα, πτυχιούχος Ειδικών Εφαρμογών Πληροφορικής,σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Κινηματογράφου και Animation και συμμετοχέςσε περισσότερες από 20 ομαδικές εκθέσεις. 

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με όσες και όσους, μικρούς (από 6 ετών) και μεγάλους, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα μαθήματα ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  31 Μαΐου, στις 7μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή και Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου).

Επικοινωνία για δηλώσεις συμμετοχής ή για περισσότερες πληροφορίες στους τηλ. αριθμούς 6974 101107  και  6984 410858 ή στο e-mail [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet