Μεγάλη συμμετοχή στη γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στη γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Χαλανδρίου

Παρουσία του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου η γιορτή για τη Διεθνή Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Δεκάδες μέλη των τριών ΚΑΠΗ της πόλης συγκεντρώθηκαν στο Ίδρυμα Ζήση, όπου παρακολούθησαν τη χορωδία των ΚΑΠΗ να αποδίδει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, χόρεψαν με τις μουσικές και τα τραγούδια από την ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου και απόλαυσαν τα κεράσματα για τα οποία είχαν φροντίσει οι υπάλληλοι.

Απευθύνοντας στους συγκεντρωμένους έναν χαιρετισμό, ο δήμαρχος τόνισε ότι «η νέα δημοτική αρχή έχει κατά κύριο λόγο ιεραρχήσει ως πρώτιστη προτεραιότητά της την αντιμετώπιση των συνεπειών της ανθρωπιστικής κρίσης μέσω της ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου. Σ΄ αυτήν τη λογική εντάσσονται όλες οι πρόνοιες: η κατάργηση της συνδρομής, η ενίσχυση των εκδρομών ιδιαίτερα για την 3η ηλικία, η μείωση των δημοτικών τελών, ο δεκαπλασιασμός των επιδομάτων σε άπορους κ.λπ.».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων, για τις προσπάθειες του Δήμου σχετικά με το ακίνητο του μουσείου Νόμπελ, για το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευγενία Κατούφα και Ελένη Νιώτη. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Πέτρος Χριστοδούλου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, έδωσε ευχές εκ μέρους των υπαλλήλων των ΚΑΠΗ και καλωσόρισε τη νέα προϊσταμένη τους Ιωάννα Τσιρέβελου, επισκέπτρια Υγείας με πολλές μετεκπαιδεύσεις.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ζήση και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Περικλή Κώτση για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γιορτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet