Με αυστηρά κριτήρια η διανομή δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης»
Κοινωνία

Με αυστηρά κριτήρια η διανομή δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης»

Με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια έγινε από το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου η επιλογή των αποδεκτών δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» (βλέπε δημοσίευμα Δωροεπιταγές για σχολικά είδη προσέφεραν τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης») σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος.

Επειδή είδαν το φως της δημοσιότητας κείμενα ανυπόστατα και συκοφαντικά, σχετικά με τη χορηγία δωροκαρτών από το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες σχετικά με τη διαδικασία της επιλογής των δικαιούχων.

Κατά τη συνεδρίαση της 4ης/9/2015 της Επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων-ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» η υπηρεσία ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για την πρόθεση του Βιβλιοπωλείου «Ευριπίδης» να προσφέρει σε οικογένειες συμπολιτών μας δωροεπιταγές, αξίας 30,00 ευρώ εκάστη προκειμένου να προμηθευτούν από τα βιβλιοπωλεία τους σχολικά είδη.

Εν συνεχεία, το Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ενημέρωσε ότι θα προσφέρει 30 δωροεπιταγές, αξίας 30,00 ευρώ.

Η επιλογή των οικογενειών, έγινε μέσα από τα μητρώα του Προγράμματος «Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» του Δήμου Χαλανδρίου. Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Διαμεσολάβησης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, με αυστηρά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό ιστορικό και τα στοιχεία που αναγράφονται στα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει οι οικογένειες αυτές για την ένταξή τους στις κοινωνικές δομές, χωρίς την παρέμβαση των εκπροσώπων των παρατάξεων. Τα ονόματα των οικογενειών είναι προσωπικά δεδομένα που δεν δημοσιοποιούνται, καθώς από το Γραφείο Διαμεσολάβησης τηρείται εχεμύθεια σύμφωνα με την αρχή προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet