Με πολλές εκδηλώσεις γιορτάστηκαν Χριστούγεννα & νέο έτος στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Με πολλές εκδηλώσεις γιορτάστηκαν Χριστούγεννα & νέο έτος στο Χαλάνδρι

Με πολλές εορταστικές εκδηλώσεις από τις 23 Δεκεμβρίου 2014 έως τις αρχές της νέας χρονιάς γιόρτασε ο Δήμος Χαλανδρίου τα Χριστούγεννα και υποδέχθηκε το νέο έτος.

«Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στο Χαλάνδρι από θεραπευτικές κοινότητεςΣτην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά», τις χειροποίητες και άλλες δημιουργίες των θεραπευτικών κοινοτήτων ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ (Ατραπός), 18 ΑΝΩ, Θετική Φωνή.

Παρακολούθησαν και διασκέδασαν με την ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά παράσταση του συγκροτήματος Encardia, το συγκρότημα Guitarte Ensemble, ενώ απόλαυσαν το Τσίρκο του Δρόμου «Cirko Cachivache» σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας διασκέδασαν στις υπέροχες θεατρικές, εκπαιδευτικές  και διαδραστικές παραστάσεις «Μαγεμένο Δεντρί», «Έξι στολίδια ταξιδεύουν», «Μήλο, ζάχαρη, κανέλλα», «Ο λαίμαργος Άγιος Βασίλης», «Αισώπου Κόμιξ» που έγιναν στους παιδικούς σταθμούς και στην αίθουσα Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Στη Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» σε μια σειρά εκδηλώσεων τα παιδιά άκουσαν παραμύθια, διάβασαν βιβλία και έπαιξαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Η Φιλαρμονική Χαλανδρίου έψαλε κάλαντα στο ΧαλάνδριΟ δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ευχήθηκε σε όλους τους δημότες μια καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «στόχος και υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων της πόλης προκειμένου να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τα παιδιά και τη χώρα μας».

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου που έψαλε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε όλο το Χαλάνδρι. Η Χορωδία της Ριζαρείου Σχολής, των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, το Καρέλιο Ίδρυμα και η Παιδική Χορωδία έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα στον δήμαρχο.

Κάλαντα στον δήμαρχο ΧαλανδρίουΤα δώρα των παιδιών ήταν ευγενική χορηγία των καταστημάτων Down Town, Ανέμη, Ευριπίδης, Μικρόκοσμος, Μικρός Κοραής, Hobby Planet, Γαϊτανάκι, Σκλαβενίτης, τα οποία ο Δήμος ευχαριστεί θερμά μέσω της ανακοίνωσής του.

Τέλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δήμος «θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει το κατάστημα Pallet Stores στο Χαλάνδρι που διέθεσε το χριστουγεννιάτικο δένδρο ομορφαίνοντας έτσι το κέντρο της πόλης. Επίσης  το 2ο και 3ο Σύστημα Προσκόπων, το Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου που στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου να δώσει μια εορταστική νότα στην πόλη του Χαλανδρίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet