Μ. Κρανίδης: Το Χαλάνδρι πρέπει να αποκτήσει αυτόνομη Πολεοδομία
Κοινωνία

Μ. Κρανίδης: Το Χαλάνδρι πρέπει να αποκτήσει αυτόνομη Πολεοδομία

Μετά από την επίσκεψή του, με ομάδα ειδικών συνεργατών του συνδυασμού Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, στην Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής, από την οποία εξυπηρετούνται ανέκαθεν για θέματα σχετικής αρμοδιότητας οι πολίτες Χαλανδρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, πολιτικός μηχανικός Μάνος Κρανίδης, δήλωσε:

«Στόχος μας είναι το Χαλάνδρι, ένας μεγάλος Δήμος, να αποκτήσει επιτέλους μια νέα και σύγχρονη αυτόνομη Πολεοδομία. Με κύριο σκοπό αυτή  να αποτελέσει μια πανελλαδικά πρότυπη μονάδα-πιλότο, με έμφαση στη σύγχρονη ψηφιακή υποδομή, πλήρη πολεοδομική πληροφορία, υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού, και άμεση καθημερινή εξυπηρέτηση των χιλιάδων πολιτών, ιδιοκτητών και μικρομεσαίων επαγγελματιών ή επενδυτών της πόλης.

»Το Χαλάνδρι πρέπει επιτέλους να αποκτήσει νέα αναπτυξιακά εργαλεία, μακριά από χρόνιες αγκυλώσεις και μηχανισμούς του παρελθόντος, που αναπαράγουν τη γραφειοκρατία. Η νέα σύγχρονη Πολεοδομία Χαλανδρίου είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα. Άλλωστε είμαστε στο 2019, το έτος που η δημιουργική, συγκροτημένη ανανέωση πρέπει να υπερτερήσει».

https://www.facebook.com/chalandri2023/videos/499384990465647/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet