Νεκρός στην πυρκαγιά στο Μάτι ο π. Σπυρίδων Παπαποστόλου του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Νεκρός στην πυρκαγιά στο Μάτι ο π. Σπυρίδων Παπαποστόλου του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου

Μεταξύ των θυμάτων των πυρκαγιών που μαίνονται από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στην Αττική ήταν και ο ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου, που επί σειρά ετών λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Ο ιερέας κατέφυγε στη θάλασσα προκειμένου να γλιτώσει από την πυρκαγιά στο Μάτι όπου βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία με τη σύζυγό του και ανασύρθηκε νεκρός.

Ο Δήμος Χαλανδρίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την απώλεια όλων των συμπολιτών μας, αλλά και του πατρός Σπυρίδωνος:

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους στις οικογένειες των θυμάτων των χθεσινών καταστροφικών πυρκαγιών. Σ΄ αυτές τις τραγικές στιγμές, χρέος όλων μας είναι η, με κάθε τρόπο, συμπαράσταση στους πληγέντες και η συνεισφορά στις προσπάθειες για την επούλωση των πληγών τους.

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και σε όλους τους φορείς και τους εθελοντές που αγωνίζονται με αυταπάρνηση σε εφιαλτικές συνθήκες για να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων μας.

Απώλεια για την πόλη μας

Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου. Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet