Νομισματοκοπείο: Επεισόδια στον καταυλισμό μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ
Φωτό αρχείου
Κοινωνία

Νομισματοκοπείο: Επεισόδια στον καταυλισμό μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ

Επεισόδια έχουν ξεσπάσει στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται στο Νομισματοκοπείο, στο Χαλάνδρι, με τους αθίγγανους να εκτοξεύουν πέτρες κι άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στην περιοχή. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, ενώ έχουν κλείσει και δρόμοι πέριξ του καταυλισμού, του οποίου η μία είσοδος βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Η αστυνομική παρουσία ισχυροποιείται όσο περνά η ώρα, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έγινε καταγγελία για ρευματοκλοπή κι όταν προσέγγισαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν… ομοβροντία από τον καταυλισμό. Στο σημείο πλέον έχει σπεύσει και διμοιρία των ΜΑΤ.

Νεότερη ενημέρωση 16:00

Σύμφωνα με το protothema.gr, το οποίο επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Σαρανταπόρου, ενώ δράστες της επίθεσης φέρεται να ήταν μία ομάδα Ρομά. Οι αστυνομικοί απάντησαν στις ρίψεις αντικειμένων με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Με βάση πληροφορίες του newsbomb.gr το περιστατικό έχει λήξει και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή. Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες, ανάμεσα στους οποίους δεν αποκλείεται να βρίσκονται ανήλικοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet