Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr, για τις εγγραφές και τις επανεγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου, για την περίοδο 2024 – 2025, τα οποία προσφέρουν πληθώρα επιλογών για παιδιά, ενήλικες και άτομα με αναπηρία.

«Με την επικείμενη ολοκλήρωση του νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Πάτημα, το Χαλάνδρι ενισχύει αποφασιστικά τις αθλητικές του υποδομές ενώ με το έργο συντηρήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων αξίας 900.000 ευρώ και το έργο αποκατάστασης των γηπέδων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι αθλητικοί χώροι βελτιώνονται και γίνονται ασφαλέστεροι. Παράλληλα, διαμορφώσαμε δημοτικά προγράμματα, με μικρά η συμβολικά τιμήματα, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία. Στόχος μας πάντα παραμένει η ανάπτυξη του μαζικού καιρού αθλητισμού και η ισχυροποίηση του σωματειακού αθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Αναλυτικά τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου εδώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος, αντιλαμβανόμενος την επιβάρυνση των πολιτών λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης και θέλοντας να προασπίσει το δικαίωμα όλων στην άθληση έχει καθορίσει μια σειρά από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, βάσει των οποίων υπάρχουν μειώσεις ή και πλήρης απαλλαγή από τις συνδρομές για τα αθλητικά προγράμματα. Ισχύει, επίσης, πλήρη απαλλαγή από τις συνδρομές και για τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό από 67%.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet