Ξεκίνησε η προσκοπική περίοδος για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ξεκίνησε η προσκοπική περίοδος για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου

Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 την καθιερωμένη δράση για την έναρξη της νέας χρονιάς, στη Ρεματιά του Χαλανδρίου.

Σε αυτή τη δράση τα μεγαλύτερα Λυκόπουλα αποχαιρέτησαν τη φαντασία της Αγέλης και εισήλθαν στην περιπετειώδη Ομάδα Προσκόπων. Αντιστοίχως οι μεγαλύτεροι Πρόσκοποι εισήλθαν στην Κοινότητα των Ανιχνευτών για να συνεχίσουν την προσκοπική τους πορεία με μεγαλύτερες δράσεις αλλά και κοινωνική προσφορά.

Με την ολοκλήρωση της μικρής αλλά σημαντικής δράσης, τα μέλη του Συστήματος μετέβησαν στην Εστία τους για την τέλεση του αγιασμού της νέας χρονιάς από τον ιερέα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, φίλοι, μέλη των Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, καθώς και η δημοτική σύμβουλος κα Κατούφα.

Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του, τις εταιρείες Ολυμπιακή Ζυθοποιία και Makro Cash & Carry για τη στήριξη που παρείχαν στην καλοκαιρινή εκδήλωση BBQ, καθώς και τους Δήμους Σικυωνίων, Ζαγορίου, Παξών και Μεγαλόπολης για τη βοήθεια κατά τη διάρκεια των θερινών εξορμήσεων του Συστήματος.

Το Σύστημα συνεχίζει και φέτος την πλούσια δράση του με τις ώρες συγκεντρώσεων να παραμένουν αμετάβλητες συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα:

  • Αγέλη Λυκοπούλων 7 – 11 ετών / Σάββατο 11:30 – 13:00.
  • Ομάδα Προσκόπων 11 – 15 ετών / Σάββατο 17:30 – 19:00.
  • Κοινότητα Ανιχνευτών 15 – 18 ετών / Ευέλικτο πρόγραμμα λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

3ο Σύστημα Προσκόπων Τούφας Χαλανδρίου: Μεσσηνίας 39 & Ταϋγέτου, 15234 Τούφα Χαλανδρίου, τηλ: 6947 555976, e-mail: [email protected], www.3chalandri.sep.org.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet