Ολοκληρώθηκαν οι επταήμερες διακοπές για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι επταήμερες διακοπές για τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επταήμερων διακοπών που οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

275 πολίτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο περιβάλλον του ξενοδοχείου Limira Mare στη Νεάπολη Λακωνίας, με πρωινό και μεσημεριανό. Σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα ζεστά νερά του Λακωνικού κόλπου παρουσία ναυαγοσώστριας και να απολαύσουν τον φθινοπωρινό ήλιο στην ψιλή άμμο της Νεάπολης. Αρκετοί (με δική τους πρωτοβουλία, σύμφωνα με τον Δήμο) έκαναν εκδρομές στην κοντινή Ελαφόνησο και τη Μονεμβασιά και το εξαιρετικό σπήλαιο της Καστανιάς.

Για κάθε γκρουπ οργανώθηκε ποιητική βραδιά, ενώ την παραμονή της αναχώρησης το ξενοδοχείο διοργάνωσε μουσικη βραδια με διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνόδευσαν στελέχη της διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος με μήνυμά του προς τους συμμετέχοντες στο επταήμερο, εκτός από τις ευχές του, έστειλε, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, και τη διαβεβαίωση για το ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής προς την Τρίτη Ηλικία. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος σημείωσε: «Από τους ανθρώπους της σημερινής Τρίτης Ηλικίας, η γενιά μου είχε την ευκαιρία να μάθει ότι από το να μην πέφτεις, περισσότερη σημασία έχει η ικανότητα να σηκώνεσαι και να προχωράς. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας με το ίδιο πνεύμα ευθύνης απέναντι στην πόλη και τις ανάγκες των κατοίκων της»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet