Ομάδα στήριξης γονέων για το άγχος των πανελλήνιων εξετάσεων στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Ομάδα στήριξης γονέων για το άγχος των πανελλήνιων εξετάσεων στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου, μετά την επιτυχημένη λειτουργία ομάδας στήριξης γονέων και μαθητών τα προηγούμενα έτη, προγραμματίζει για την τρέχουσα σχολική χρονιά τη δημιουργία ανάλογης ομάδας γονέων μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Η ομάδα θα λειτουργεί τη Δευτέρα, στις 17.00, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης & Δαναΐδων), στον 3ο όροφο (είσοδος στην πίσω πλευρά του κτηρίου). Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Μπορούν επίσης να συμπληρώσουν την αίτηση και να την καταθέσουν στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου, στο δημαρχείο (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου). Μετά την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη του προγράμματος.

«Στόχος λειτουργίας του εν λόγω προγράμματος είναι η συναισθηματική ενδυνάμωση του γονέα, ώστε να αντιμετωπίσει ο ίδιος το άγχος του και να μπορέσει να βρει πιο ευέλικτους και εποικοδομητικούς τρόπους στήριξης και επικοινωνίας με τον υποψήφιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις μαθητή, ο οποίος θέλουμε να είναι και ο τελικός αποδέκτης αυτής της παρέμβασης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Υπεύθυνη για την οργανωτική και επιστημονική λειτουργία του προγράμματος είναι η ψυχολόγος του Δήμου Χαλανδρίου, Μ. Γληνού.

Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλ. αριθμό 210 6899723 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet