Οξεία αντιπαράθεση Δήμου Χαλανδρίου και Χάρη Ρώμα για το 17ο Δημοτικό Σχολείο
Κοινωνία

Οξεία αντιπαράθεση Δήμου Χαλανδρίου και Χάρη Ρώμα για το 17ο Δημοτικό Σχολείο

Νέα οξεία αντιπαράθεση ανέκυψε μεταξύ της δημοτικής αρχής Χαλανδρίου και του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Ρώμα, αυτή τη φορά με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση μελέτης ωρίμανσης για το 17ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο κ. Ρώμας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, θεωρεί ότι η διοίκηση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου επιχειρεί, με «πονηρό τρόπο», να παρουσιάσει «όλα τα έργα που γίνονται στο Χαλάνδρι ως αποκλειστικά δικά της επιτεύγματα για να συγκεντρώνει όλο τον θαυμασμό των ψηφοφόρων», ενώ «στην περίπτωση των σχολείων ξεπέρασε τον εαυτό της!». 

«Ξαναχτύπησε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού(;;;) κ. Χ. Ρώμας με μια ακόμα ανακοίνωση σε αγοραίο ύφος, η οποία βρίθει προσωπικών επιθέσεων κατά του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και χυδαίας φρασεολογίας, που προφανώς δεν συνάδει με αιρετό, πόσο δε μάλλον με άνθρωπο της Τέχνης και του Πολιτισμού» ανταπάντησε η δημοτική αρχή, προσθέτοντας: «Καμία έκπληξη πλέον! Ελπίζουμε απλά να υπάρξει πάτος στον κατήφορο του κ. Ρώμα».

«Αντί άλλης απάντησης στα ψεύδη και τις προσωπικές επιθέσεις του κ. Ρώμα» τονίζει η δημοτική αρχή, παραπέμπει τον κ. Ρώμα στο Δελτίο Τύπου του Δήμου, από 7/12/2023, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης ωρίμανσης για το 17ο Δημοτικό.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου που επικαλείται ο Δήμος Χαλανδρίου

«Αρκεί μια απλή ανάγνωση για να διαπιστώσει ο κάθε πολίτης τα αναρίθμητα και κραυγαλέα ψέματα του κ. Ρώμα» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet