Ενημέρωση-άσκηση προστασίας από σεισμούς
Κοινωνία

Ενημέρωση-άσκηση προστασίας από σεισμούς

Ενημερωτική ομιλία και άσκηση αντισεισμικής προστασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 στο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Κρήτης 24 όπου στεγάζονται τα Νηπιαγωγεία 6ο, 7ο και 9ο, καθώς και τα Δημοτικά 7ο και 10ο.

Η ενημέρωση – άσκηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας που συντόνισε την όλη διαδικασία.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής Ελένη Νιώτη, ο Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΟΑΣΠ, ο Νικήτας Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής του ΟΑΣΠ, η Ασημίνα Κούρου, προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαίδευσης του Οργανισμού και η Αναστασία Ιωακειμίδου, τοπογράφος μηχανικός. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από τους επιστήμονες για τα μέτρα προφύλαξης σε περίπτωση σεισμού, ενώ μετά το πέρας των ενημερωτικών ομιλιών ακολούθησε άσκηση ετοιμότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet