Ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο αποχαιρετά τον μεγάλο Θάνο Μικρούτσικο το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου. Μια ανάρτηση της κ. Εύης Πασσάκου, συνοδευόμενη από το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, θυμίζει ότι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης είχε ο ίδιος συμμετάσχει σε αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει γι’ αυτόν το συγκεκριμένο σχολείο, δηλώνοντας μάλιστα τη μεγάλη συγκίνησή του.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η κ. Πασσάκου αναφέρει:

Εμείς, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, σε ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας, που μας έκανες την τιμή να έρθεις και όχι μόνο να παρακολουθήσεις το αφιέρωμα που σου είχαμε ετοιμάσει, αλλά και να μας ταξιδέψεις με τις μουσικές σου, παίζοντας στο πιάνο και τραγουδώντας και χορεύοντας με τους μαθητές μας.

Είχες συγκινηθεί και έλεγες: «Τόσες τιμές και τόσα βραβεία και διακρίσεις έχω πάρει, αλλά τέτοια συναισθήματα που μου δημιούργησαν οι ψυχές των παιδιών σας, δεν έχω ξανανιώσει».

Αυτός ήσουν και αυτός είσαι, γιατί ζεις και θα ζεις μέσα μας, όχι μόνο διαμέσου της μουσικής σου, αλλά και από το ήθος σου, το πάθος σου για ζωή, δημιουργία και γνώση, τη στάση ζωής σου και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκες και δεν πρόδωσες.

Τα λόγια σου που διαβάστηκαν πριν λίγες μέρες στην ετήσια πολιτιστική έκδοση «Επίλογος», βάλσαμο και παρακαταθήκη για όλους μας.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet