Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου στηρίζει τον δήμαρχο
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου στηρίζει τον δήμαρχο

Τη στήριξή του στον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου για τη δίκη στην οποία παραπέμπεται.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου σημειώνεται:

«Με αφορμή τη δίκη του δημάρχου και της συναδέλφου Στέλλας Μπακόλα για το “εντέλλεσθε” για τη μη αποστολή των στοιχείων των συναδέλφων αορίστου χρόνου στο Υπουργείο Εσωτερικών, το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τη στήριξή του στη στάση του δημάρχου, καθώς και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την τότε ομόφωνη απόφασή του.

»Παράλληλα, θα θέλαμε τόσο από τον δήμαρχο όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο να κρατούν την ίδια στάση όπου και όταν απαιτούνται τέτοιες ενέργειες, προς διασφάλιση πρωτίστως του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως πρόσφατα με το θέμα της αξιολόγησης, όπου δεν τηρήθηκε η ίδια στάση για μια διαδικασία (της αξιολόγησης) άρρηκτα συνδεδεμένη με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου».

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τους εργαζόμενους στον Δήμο να παραστούν στη δίκη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στις 9:00, στο Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (Σχολή Ευελπίδων – κτήριο 7 – αίθουσα 3 – ισόγειο).

Όπως τονίζει ο Σύλλογος, «η δίκη αφορά στην άρνηση του δημάρχου -το 2014- να παραδώσει στοιχεία για τον “επανέλεγχο” των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου στο υπουργείο Διοικητικής ανασυγκρότησης και στο “εντέλλεσθε” υπέρ των συναδέλφων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet